QUÈ FEM ELS PRIMERS DIES D'ESCOLA?

COM CADA ANY, EL PRIMER GRAN PROJECTE DE L'AULA ÉS LA CREACIÓ D'AQUESTA. A L'INICI DE CURS LES MESTRES, MOLTES VEGADES AMB AJUDA DELS INFANTS, DISSENYAM TOTA UNA PROPOSTA D'ACTIVITATS PER DONAR VALOR A QUÈ TOTS JUNTS FEM L'ESCOLA I CREAR AIXÍ UN SENTIMENT DE PERTINENÇA A LA COMUNITAT ESCOLAR.

AL TORNAR DE L'ESTIU TENIM MOLTES TASQUES A FER, DES DE RETROBAR-NOS AMB AMICS I MESTRES I CONTAR-NOS TOT EL QUE HEM FET DURANT LES VACANCES, A RECORDAR LES NORMES DE COVIVÈNCIA I MONTAR L'AULA POC A POC PER ACONSEGUIR AIXÍ QUE SIGUI UN LLOC EL MÉS ACOLLIDOR POSSIBLE.
DURANT LES PRIMERES SETMANES ENS HEM POSAT AL DIA, HEM ANAT OBRINT LES CAPSES QUE HEM TROBAT A LA CLASSE, HEM ANAT DONANT VIDA ALS RACONS,
HEM FET LLISTES AMB MATERIALS QUE NECESSITAM I HEM ANAT APUNTANT LES TASQUES QUE ENS HAN ANAT QUEDANT PENDENTS. A MÉS, HEM VISITAT TOTES LES AULES I HEM FET FOTOS ALS NOUS MESTRES PER CONÈIXER-LOS I AJUDAR A LES FAMÍLIES A QUÈ CONEGUIN A TOT EL PERSONAL QUE TREBALLA A L'ESCOLA.

A CONTINUACIÓ PODEU VEURE UN RECULL DE FOTOS AMB ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE HEM ESTAT FENT AQUESTS DIES!No hay comentarios:

Publicar un comentario