JA TENIM NOU REPRESENTANT PEL CONSELL DELS INFANTS!

JA SABEU QUE L'ANY PASSAT VÀREM INICIAR EL CONSELL DELS INFANTS. CADA AULA VA TRIAR UN REPRESENTANT QUE ES REUNIA AMB LA RESTA DE REPRESENTANTS DE LES AULES PER TRACTAR TEMES QUE ENS AFECTAVEN A TOTS (PER APORTAR IDEES SOBRE EL QUE ENS AGRADARIA TENIR A LA CIUTAT, DEL QUE ENS AGRADARIA FER PER INNAUGURAR LA NOVA ESCOLA, ETC.).
L'ANY PASSAT LA NOSTRA REPRESENTANT VA SER N'ALEJANDRA, PERÒ ENGUANY VA DIR QUE JA NO VOLIA CONTINUAR AMB AQUESTA TASCA I VÀREM HAVER DE TRIAR UN NOU REPRESENTANT D'AULA.


EL PRIMER QUE VÀREM FER VA SER APUNTAR IDEES SOBRE COM HAVIA DE SER UN BON REPRESENTANT I QUÈ HAVIA DE FER, I A CONTINUACIÓ ELS INFANTS CANDIDATS A SER-HO ES VAREN APUNTAR:
DESPRÉS CADA CANDIDAT  VA EXPLICAR PER QUÈ LI AGRADARIA SER EL REPRESENTANT DE L'AULA I QUAN ACABAREN DECIDÍREM PENSAR-NOS DURANT DIA A QUI VOLÍEM VOTAR. GLÒRIA ENS VA EXPLICAR QUE UNA VEGADA VA ANAR A VOTAR AMB LA SEVA MARE I QUE AQUESTA FICAVA UN SOBRE DINS UNA CAPSA, AIXÍ DONCS, AIXÍ HO VÀREM FER:JOEL I PEDRO EXPLICANT PER QUÈ VOLEN SER ELS REPRESENTANTS DE L'AULA
UNS NENS REPARTIREN LES PAPERETES PER VOTAR. ENS QUEDÀ CLAR QUE EL VOT ERA SECRET, ENCARA QUE ALGUNS EL VOLGUEREN COMPARTIR!
DESPRÉS VOTÀREM I FÉREM EL RECOMPTE. ASIER FOU L'INFANT MÉS VOTAT I ÀNGEL I CARMEN QUEDAREN EMPATATS AMB UN VOT MENYS QUE ASIER, AIXÍ DONCS DECIDÍREM TRIAR A MÀ ALÇADA ENTRE ELLS DOS PER SABER QUI SERIA EL SUBSTITUT D'ASIER, I AQUÍ TENIU COM VA QUEDAR LA COSA AL FINAL!

 

 
1 comentario:

  1. Com mola Vicky, així podem veure fotos del nins a la classe. Moltes gràcies.

    ResponderEliminar